Η ομάδα μας

 

 

 

 

 

Ειρήνη Παπαγεωργοπούλου

Σπούδασε στο Τμήμα Λογοθεραπείας στα Γιάννενα, στο Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Ηπείρου. Ασχολήθηκε με τα εναλλακτικά συστήματα επικοινωνίας και τις αρθρωτικές-φωνολογικές διαταραχές. Συμμετείχε σε προγράμματα παρέμβασης σε ειδικά σχολεία και συνεργάστηκε με κέντρα λογοθεραπείας στη Θεσσαλονίκη. Είναι μέλος της διεπιστημονικής ομάδας του Ανεμόπτερου από το 2015.

Βενετία Βαλσαμοπούλου

Αποφοίτησε από το Παιδαγωγικό Τήμα Ειδικής Αγωγής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και από το Τμήμα Κοινωνιολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου. Το 2007 ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές της σπουδές στην Ειδική Αγωγή στο Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Πατρών.
Εργάστηκε 3 χρόνια στην ειδική προεπαγγελματική εκπαίδευση και 9 χρόνια ως αναπληρώτρια δασκάλα σε δημοτικά σχολεία της γενικής και ειδικής αγωγής. Είναι μέλος της διεπιστημονικής ομάδας του Ανεμόπτερου από το 2015.

Άννα Μιχαδάση

Αποφοίτησε από το Tμήμα Εργοθεραπείας του Tεχνολογικού Eκπαιδευτικού Iδρύματος Αθηνών και μετεκπαιδεύτηκε στη μέθοδο της Αισθητηριακής Ολοκλήρωσης. Τα τελευταία 4 χρόνια εργάστηκε ως εργοθεραπεύτρια σε κέντρα ειδικής εκπαίδευσης και σε δομές αποκατάστασης στη Θεσσαλονίκη. Είναι μέλος της διεπιστημονικής ομάδας του Ανεμόπτερου από το 2018.

Μαρία Βουλκίδου

Σπούδασε  Ειδική Αγωγή στο Τμήμα Εκπαιδευτικής και Κοινωνικής Πολιτικής του Πανεπιστημίου Μακεδονίας. Επιμορφώθηκε στην ανίχνευση των ειδικών μαθησιακών δυσκολιών. Έχει εργαστεί ως εκπαιδευτικός ειδικής αγωγής κι έχει υλοποιήσει προγράμματα παρέμβασης σε ομάδες μαθητών/τριών με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες. Επίσης, έχει συμμετάσχει σε προγράμματα και φεστιβάλ σχετικά με την αναπηρία, την τέχνη και την κοινωνική συμπερίληψη. Είναι μέλος της διεπιστημονικής ομάδας του Ανεμόπτερου από το 2020.

Ελένη Σεφέρογλου

Σπούδασε  Ειδική Αγωγή στο Τμήμα Εκπαιδευτικής και Κοινωνικής Πολιτικής του Πανεπιστημίου Μακεδονίας. Από το 2010 εργάζεται ως ειδική παιδαγωγός σε δομές ειδικής αγωγής και εκπαίδευσης στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση. Είναι μέλος της διεπιστημονικής ομάδας του Ανεμόπτερου από το 2017.

Μιχάλης Καπετανάκης

Αποφοίτησε από το Μαθηματικό Τμήμα της Σχολής Θετικών Επιστημών του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Το 2008 μετεκπαιδεύτηκε στην ειδική αγωγή στο Παιδαγωγικό Τμήμα Ειδικής Αγωγής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.
Εργάστηκε 4 χρόνια στην Πρόσθετη Διδακτική Στηριξη σε σχολεία της Θεσσαλονίκης και 7 χρόνια ως αναπληρωτής εκπαιδευτικός ειδικής αγωγής σε γυμνάσια και λύκεια. Είναι μέλος της διεπιστημονικής ομάδας του Ανεμόπτερου από το 2015.

Αναστασία Χίντζιου

Σπούδασε  Ειδική Αγωγή στο Τμήμα Εκπαιδευτικής και Κοινωνικής Πολιτικής του Πανεπιστημίου Μακεδονίας. Εκπαιδεύτηκε στην Υποκριτική στο Κέντρο Θεατρικής Έρευνας Θεσσαλονίκης και ασχολήθηκε για χρόνια με το Θεατρικό Παιχνίδι. Επίσης έχει πολυετή κατάρτιση στις Θετικές Επιστήμες. Εδώ και εννιά χρόνια εργάζεται ως αναπληρώτρια δασκάλα σε δομές ειδικής εκπαίδευσης στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση. Έχει εργαστεί τόσο στην παράλληλη στήριξη, όσο και σε τμήματα ένταξης. Είναι μέλος της διεπιστημονικής ομάδας του Ανεμόπτερου από το 2018.

Χρήστος Βεζύρης

Σπούδασε στο Τμήμα Λογοθεραπείας στα Γιάννενα, στο Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Ηπείρου. Ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές του σπουδές (MSc in Human Communication Sciences) στο Πανεπιστήμιο του Sheffield στη Μεγάλη Βρετανία. Από το 2008 συνεργάστηκε με κέντρα λογοθεραπείας και ειδικής εκπαίδευσης στη Θεσσαλονίκη και στο Κιλκίς. Είναι μέλος της διεπιστημονικής ομάδας του Ανεμόπτερου από το 2015.

Παναγιώτης Ανάπαλης

Αποφοίτησε από το Παιδαγωγικό Τμήμα Ειδικής Αγωγής και συνέχισε τη μετεκπαίδευσή του στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης στον τομέα της ψυχοπαιδαγωγικής της ένταξης. Από το 2006 εργάζεται ως ειδικός παιδαγωγός σε δομές ειδικής αγωγής και εκπαίδευσης σε δημοτικά σχολεία. Είναι μέλος της διεπιστημονικής ομάδας του Ανεμόπτερου από το 2017.

Νικόλας Χατζούλης

Σπούδασε στο Παιδαγωγικό Τμήμα Ειδικής Αγωγής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Εδώ και δεκατρία χρόνια εργάζεται ως αναπληρωτής δάσκαλος σε δομές ειδικής εκπαίδευσης στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση. Έχει εργαστεί τόσο στην παράλληλη στήριξη, όσο και σε τμήματα ένταξης και ειδικά σχολεία της χώρας. Είναι μέλος της διεπιστημονικής ομάδας του Ανεμόπτερου από το 2015.