Η ομάδα μας

 

 

 

 

 

Ειρήνη Παπαγεωργοπούλου

Σπούδασε στο τμήμα Λογοθεραπείας στα Γιάννενα, στο Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Τμήμα Ηπείρου. Επιμορφώθηκε στις φωνολογικές και γλωσσικές δυσκολίες παιδιών προσχολικής και σχολικής ηλικίας. Επιπρόσθετα, ασχολήθηκε με τις επικοινωνιακές διαταραχές, τις κοινωνικές δεξιότητες και την ανάπτυξη του παιχνιδιού τόσο σε επίπεδο ατομικών συνεδριών όσο και σε επίπεδο ομάδας παιδιών. Έχει εκπαιδευτεί στα εναλλακτικά συστήματα επικοινωνίας καθώς και στη δομημένη διδασκαλία. Συμμετείχε σε προγράμματα παρέμβασης σε ειδικά σχολεία και συνεργάστηκε με κέντρα λογοθεραπείας στη Θεσσαλονίκη. Είναι μέλος της διεπιστημονικής ομάδας του Ανεμόπτερου από το 2015.

Κατσάρα Αρετή

Σπούδασε στο Τμήμα Εργοθεραπείας του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής. Είναι μέλος του Πανελλήνιου Συλλόγου Εργοθεραπείας. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος στην Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση του Πανεπιστημίου Λευκωσίας και έχει παρακολουθήσει επιμορφωτικό σεμινάριο κατάρτισης στην Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση . Έχει παρακολουθήσει ετήσιο σεμινάριο επαγγελματικής συμβουλευτικής στην εργοθεραπεία. Έχει ασχοληθεί με την χρήση της υποστηρικτικής τεχνολογίας ως θεραπευτική μέθοδο και την θεραπευτική ιππασία. Τα τελευταία 3 χρόνια εργάστηκε ως εργοθεραπεύτρια σε κέντρα ειδικών θεραπειών και σε δομές αποκατάστασης στη Θεσσαλονίκη. Είναι μέλος της διεπιστημονικής ομάδας του Ανεμόπτερου από το 2023.

Ναταλί Χατζηπέτρου

Σπούδασε Εργοθεραπεία στο Queen Margaret Universiy του Ενδιμβούργου μέσω του Μητροπολιτικού Κολλεγίου Θεσσαλονίκης. Ολοκληρώνει φέτος μεταπτυχιακές σπουδές στη Συμβουλευτική Ψυχολογία στην Ειδική Αγωγή, τα Σχολεία και την Υγεία μέσω του τμήματος Παιδαγωγική Ειδικής Αγωγής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Επίσης ολοκληρώνει τη πρακτική της άσκηση στο Κοινοτικό Κέντρο Ψυχικής Υγείας Παιδιών και Εφήβων του Γ.Ν. Παπανικολάου.Έχει εκπαιδευτεί στην μέθοδο της Αισθητηριακής Ολοκλήρωσης και του Παιδικού Ιχνογραφήματος. Τα τελευταία 6 χρόνια εργάζεται σε κέντρα ειδικων θεραπειών. Επίσης είναι απόφοιτος του Τμήματος Κινηματογραφου της σχολης Καλών Τεχνών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Είναι μέλος της διεπιστημονικής ομάδας του Ανεμόπτερου από το 2023.

Γεωργία Τζέτζη
Σπούδασε Ειδική Αγωγή στο τμήμα Εκπαιδευτικής και Κοινωνικής Πολιτικής στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας. Συμμετείχε σε προγράμματα παρέμβασης σε ειδικά δημοτικά σχολεία και στον ιδιωτικό τομέα. Έχει συνοδεύσει παιδιά ως παράλληλη στήριξη. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια και διαθέτει πιστοποιήσεις στη μέθοδο γραφής και ανάγνωσης των ατόμων με οπτική αναπηρία , Braille καθώς και στην αξιολόγηση και παρέμβαση σε διαταραχές αυτιστικού φάσματος. Είναι μέλος της διεπιστημονικής ομάδας του ανεμοπτέρου από το 2023.

Αναστασία Χίντζιου

Σπούδασε  Ειδική Αγωγή στο Τμήμα Εκπαιδευτικής και Κοινωνικής Πολιτικής του Πανεπιστημίου Μακεδονίας. Εκπαιδεύτηκε στην Υποκριτική στο Κέντρο Θεατρικής Έρευνας Θεσσαλονίκης και ασχολήθηκε για χρόνια με το Θεατρικό Παιχνίδι. Επίσης έχει πολυετή κατάρτιση στις Θετικές Επιστήμες. Εδώ και έντεκα χρόνια εργάζεται ως αναπληρώτρια δασκάλα σε δομές ειδικής εκπαίδευσης στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση. Έχει εργαστεί τόσο στην παράλληλη στήριξη, όσο και σε τμήματα ένταξης. Είναι μέλος της διεπιστημονικής ομάδας του Ανεμόπτερου από το 2018.

Αναστασία Νικολαΐδου

Σπούδασε Διοίκηση και Διαχείριση Έργων της σχολής Οικονομίας και Διοίκησης στο Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Λάρισας. Έχει παρακολουθήσει δύο εκπαιδευτικά σεμινάρια Risk Manager και Marketing Policies της ΕΕΔΕ. Ακόμα έχει παρακολουθήσει μαθήματα υποκριτής ελεύθερου αυτοσχεδιασμού . Τα τελευταία δεκαπέντε χρόνια εργάζεται στο τομέα της Εμπορικής και Λογιστικής Διαχείρισης σε ιδιωτικές επιχειρήσεις. Είναι μέλος της  ομάδας του Ανεμόπτερου από το 2022.